Biz Kimiz?

Biz Kimiz?
08.06.2022
1.194

Argesys Elektronik, ”Doğru Işık Hayata Renk Verir!” ilkesine inanarak üretim yapmakta olan bir firmadır. 1980-1999 yılları arası endüstriyel elektronik sistemleri üreten firmamız kazandığı endüstriyel üretim tecrübesiyle 2000 yılında tamamen LED aydınlatmaya odaklanarak, o günden bugüne LED aydınlatma ürünleri ve LED sürücüleri üreticisidir. 2017 yılında kurumsal markamızı değiştirerek, öncelikle AR-GE yapmak amacıyla kurduğumuz fabrikamızda SMD dizgi hattımız ve mekanik armatür üretim alanımız bulunmaktadır.

Firmamızda toplamda 6 elektrik-elektronik mühendisi, 2 endüstri mühendisi ve 3 makine mühendisi ile toplamda 60 çalışanımız bulunmaktadır. Tüm ürünlerimizin elektronik LED kartları, güç kaynağı kartları, mekanik yapı ve parçaları kendi tasarımımızdır. Tüm ürünlerimizin kalıpları, marka tescil belgeleri ve patentleri bize aittir. İç ve dış mekân ürünleri üretmekteyiz. Ürünlerimizin %75’ı IP67 korumalıdır. Bu da bize dış mekân ve peyzaj aydınlatmasında sorunsuz üretim, kullanım ve müşteri memnuniyeti sağlamaktadır.

Güç kaynağı Ar-Ge süreçlerinde kendi bünyemizde EMI, SURGE, BURST testleri uygulanmaktadır. Testten geçen tüm güç kaynakları da IP67 koruma sağlandıktan sonra 24 saat BURN-IN testine tabi tutulup, satışa sunulmaktadır. Özel projelerde müşteri talebine göre DMX, DALI, 1-10V gibi kontrol sistemlerini de ürünlerimize uyarlayıp kullanabiliyoruz. Dünyada uluslararası çip krizi yaşanırken tasarımlarımızı geliştirip, tüketiciye yansıtmadan sorunları çözmeye odaklanabiliyoruz.

Standart ürünlerimiz ve güç kaynaklarımızın dışında müşteriye dayalı özel ürünler de tasarlayıp üretiyoruz. Türkiye’nin %85’ini kapsayan akaryakıt istasyonlarına fiyat panoları ve istasyon aydınlatma armatürleri de üretiyoruz. Türkiye dışında, Rusya, Türkmenistan, Kazakistan, Avusturya, İtalya, Almanya, İsviçre, Romanya, Cezayir, Tunus, Amerika, Kosova, Fas, Togo, Nijer, Nijerya, Gana, Brezilya, Mali, B.Faso, Angola, South Africa, Somali, Sierra Leone, Guinea, Liberia, Senegal, The Gambia, Guinea-Bissau, Cote d’lvoire başta olmak üzere birçok dünya ülkesinde aydınlattığımız akaryakıt istasyonları bulunmaktadır. Ülkemizde akaryakıt istasyonları fiyat panolarında ilk LED denemesini yapmış olup, ilk LED panoları 1999’dan beri üreten firmayız. Senelerdir süre gelen akaryakıt istasyonu deneyimimizle sektörde öncü olmaktan onur duyuyoruz.

Teknik aydınlatmanın yanı sıra Türkiye’de ve dünyada aydınlattığımız birçok otel ve alışveriş merkezi bulunmaktadır. Proje bazlı çalışan bir firma olduğumuz için otel ve alışveriş merkezleri bizler için çok efektif çalışmalar olmaktadır.

Argesys Elektronik olarak, ekibimizin 42 yıllık tecrübesi ile işimizi ustalıkla yapıyoruz. ISO 9001:14001:45001 sertifikaları ve yönetim politikalarıyla üretim ve denetim yapıyoruz. Dünyada yapılamaz denen birçok şeyi yapmış olmaktan gurur duyuyoruz.

Whatsapp
Whatsapp Destek Hattı
Whatsapp Destek Hattı
Merhaba.
Size nasıl yardımcı olabiliriz?